ПРОЕКТИ
Погледнете ги нашите проекти
Скопје City Mall
Скопје City Tower
Фудбалска академија за деца до 14 години - ФК Вардар
Кафе бар - Боцата
Основно училиште Живко Брајковски - општина Бутел
Станбено деловен објект на Иво Рибар Лола 98
Тренинг центар ФК Вардар - Хиподром
Ви се допаѓа нашата работа? 
Сакате да соработуваме?