Тренинг Центар ФK Вардар - Хиподром

современ тренинг комплекс, по примерот на најголемите клубови во Европа. Во рамките на објектот влегуваат две тренинг игралишта, од кои едното со вештачка, а другото со природна трева и најсовремен дренажен систем, зграда со простории за дневен престој на играчите и соба за анализа на противниците.

Тип на проектЛокацијаGBAАрхитектКлиент
Спортски проектХиподром, Скопје2,800 м2ТОРУС ИнженерингР.К. Вардар

Галерија