City Mall

Skopje City Mall е првиот современ трговски центар во Македонија со потполно нов концепт кој ги обединува шопингот, забавата и дружењето. Како најголем центар од ваков карактер во регионот, Skopje City Mall полека прераснува во новото обележје на модерно Скопје.
Тип на проектЛокацијаGBAАрхитектКлиент
Комерцијален проект
Карпош 3, Скопје
145,000 м2ДСЦ Дизајн
Балфин МК

Галерија