Фудбалска Академија за деца до 14 години - ФК Вардар

Во комплексот има три фудбалски игралишта, шест соблекувални, предавална за теоретска настава за дечињата, канцеларии за академијата и за клубот, фан шоп на Вардар, кафетерија и ресторан за родителите на дечињата
Тип на проектЛокацијаGBAАрхитектКлиент
Спортски проектГрадски парк1,700 м2Балкан Груп КонстракшнСИС БАЛКАН

Галерија