Кои сме ние

Поинт Дизајн ДООЕЛ Скопје, е приватна лиценцирана компанија основана во 2008, која се занимава со надзор, проектирање, инженеринг, консалтинг и ревизија на проектна докуметнација. Поинт Дизајн има создадено референтна листа на проектирани објекти, изведени објекти, и надзор на изведба на објекти и ревидирани проектни документации, од кои секој проект е со различен обем и комплексност.

Што можеме да сториме за вас

Поинт Дизајн нуди професионални услуги од формирање на идеја, изработка на проектна документација во сите фази, изведба и надзор на изведбата на сите градежни активности.    

Нашата работа

Погледнете ги нашите проекти
СКОПЈЕ - CITY MALL
КАФЕ БАР БОКАТА
Тренинг центар - ФК ВАРДАР - ХИПОДРОМ